Heippa!

No hohhoijaa, en ole pitkään aikaan kerennyt kirjoitella. Kiva taas vähän päivitellä kuulumisia, oikeastaan itsellä menee tosi hyvin ! Kesä, konfirmaatio, reissu ja mopokortti lähestyy ! En millään jaksaisi odottaa reissuun pääsemistä, vielä olisi jäljellä semmoiset 116 päivää lähtöön, mutta nopeastihan se aika menee !

Päivällä oli ripari tapaaminen ja illalla oli kalpan peli kuopiossa, ja loppu ilta kuluikin katsoessa euroviisu karsintoja, one directionia kuunnellessa ja suosikki elokuvani tuli telkkarista ! Nautin viikonlopusta aina, vaikka se onkin lyhyt, kerkeän tehdä asioita joita arkena en koskaan ehdi tehdä, esimerkiksi roikkumaan jäänyt kirjoitelma, valmis !Hah, no muutakin kerkeää kunnolla vain olla, ei ole kiire eikä hoppu mihinkään.

 

Kuukauden kuulumisia

Heippa !

Viime kerrasta onkin jo aikaa, mutta taas kirjoitellaan ! Kouluakin pitänyt käydä, olin kuumeessa viikon ja pakkanen on kiristynyt. Tosin nyt on pakkasetkin jo lauhtuneet, olipa tosi ihanaa pyöräillä koulusta pois  – 30 pakkasessa, ei minua ainakaan paljoa hymyilyttänyt, mutta ne alkaa olla ohi jo. Vielä pyörällä mennään ! Vaikka täällä meillä päin on polviin asti jo lunta, mutta nopeastihan sitä kouluun ja takaisin polkaistaan.

Nyt on jotain mitä odottaa kesältä, muutakin kuin konfirmaatio ja mopo.. Reissuun ! Just varattiin hotellit ja lennot Portugaliin viikoksi, semmoinen paikka kun Albufeira. Odotukset on korkealla, ainoa mikä vähän huolettaa meinaan matkalaukkuun viikon vaatteet ja tavarat. Kolme laukkua jo pelkäksi viikonlopuksi kun jonnekkin olen lähdössä yöksi, niin viikon tavarat matkalaukkuun.. Ei onnistu, kai sitä jo uutta matkalaukkua pitää katsella.. No tosin kesäiset vaatteet ovat kevyitä ja melko pieniä joten luulen, että ne eivät paljoa tilaa vie. En malttaisi odottaa, 140 päivää vielä niin sitten ollaankin jo Portugalin lämmössä..

Mutta sitä odotellessa kerkeän tehdä vielä paljon, muutakin kuin odottaa kuuta nousevaa, että milloin pakataan. Noh, tässä on vielä aikaa paljon ennen kesäkuuta, konfirmaatio ja kaikki vielä edessä päin.

Hain kesätöitä jo tammikuun alussa tosi moneen paikkaan laitoin hakemuksia, mutta ainoa huono homma tässä on se, että voin aloittaa vasta heinäkuussa. Koko kesäkuu menee rippikoulu höpötykseen ja matkustamiseen.  Tämän ikäisenä on tietty vähän vaikea vielä hakea töitä, kun ei ole kokemusta, mutta miten nuoret voi saada mitään kokemusta jos ei päästetä töihin?  Siinäpä pähkinä purtavaksi. Ensikesänähän se hieman ehkä helpottuu, koska täytän tänä vuonna jo 15 – vuotta niin ensikesänä jos olisi helpompi hakea töitä. Ja suuremmalla todennäköisyydellä niitä saisi.

Seuraavat kuvat ovat parin viikon takaa, mutta vähän ylemmäs niin 3.2.16 otettuja !

Ihanaa helmikuuta kaikille !

DSC_0262DSC_0264

hiustakin lähti tammikuun alussa ja muutamia vaaleita raitoja..

hiustakin lähti tammikuun alussa ja muutamia vaaleita raitoja..