Uusi vuosi

Heippa !

Niin se vuosi taas meni, ja nyt eletäänkin jo vuotta 2016.  Seuraavat pari kuukautta meneekin tähän vuoteen totutellessa, sillä kaikkiin papereihin tulee väkisin kirjoitettua 2015.  Noh, nyt voi vihdoin sanoa että tänä vuonna saan mopokortin ja rippijuhlat ! Molempiin yli puoli vuotta, mutta nopeastihan tuo menee. Mitähän nuoriso ja muu väki suomessa on uutena vuotena hommaillut?  Itse olin vain kotona, ja ystäväni tuli yöksi ja olikin sitten meillä kaksi päivää. Ensi – iltaan juuri tullut ”Nuotin vierestä”  kotimainen elokuva, käytiin 1.1 se katsomassa ja minulta 4/5 tähteä sille. Tuttuja näyttelijöitähän siinä oli, ja hyvä elokuva muutenkin !

Raketteja sai ampua kuuden jälkeen, ja heti kun kello löi kuusi, kamala pauke alkoi kuulumaan joka suunnasta. Myös meiltä näitä raketteja ammuttiin, paljon ! Haikeaa siinä mielessä, että joulu ja uusi vuosi on molemmat ohi, kaksi lemppari juhlaa. Noh, vuoden päästä uudestaan.

Nyt on kunnon pakkaset täälläkin päin ! Näyttää 18 astetta pakkasta, ihan sika kylmä ! Maanantaina pitäis jotenkin ihmeen kaupalla jaksaa vain nousta, ei siinä kai muukaan auta. Loma on siis ihan kohta ohi, huomenna viimeinen päivä lomaa! Nyyh.

Samalla kun raketteja paukuteltiin, poltettiin samalla nuotiota pihalla. Ihanasti toi lämpöä kylmään talveen.

 Ps. Ylhäällä uusi vuosi tiivistetty kuviin !