Aatto

Heippa !

Joka joulu aamulla aikainen herätys, pakko ehtiä tekemään valoisan aikaan. Heti yhdeksältä herättyä katsoin ulos, ja hämmästyin valkoisesta maasta. Ilmeisesti yöllä oli satanut rankemmin lunta. Kinoksittain lunta, mieluummin valkoinen joulu kuin lumeton musta joulu. Aamulla n. 10 aikaan lähdettiin käymään Mummien ja Ukin luona, hyvää joulua kaikille toivotettu. Hyvä fiilis jatkuu iltaa kohden, kuka katsoo ohjelman Joulupukki ja noitarumpu? Ihan paras jouluohjelmista.

Kotona ollaan lahjat paketissa, kuusi koristeltu ja piparit leivottu. Joulu fiilis on tarttunut koiraan, Masiin. Tonttulakki päähän ja siinä kuljettu päivä.  Ihanan valkoista ulkona, joululoma alkoi itsellä jo viime viikolla, mutta joistakin kouluista vasta eilen oli päästy lomalle..  Ihanaa ottaa vähän rennommin, ei kokeita ja koulu juttuja pariin viikkoon.

Ihanaa joulua kaikille !!

Tää koira on ilonen tästä lumesta !

Tää koira on ilonen tästä lumesta !

Snapchat-8407947163613116788

Kahvipapuja

jotain kuvia 001Moikka !

Hyvää itsenäisyyspäivää kaikille ! Mitäs teidän viikonloppuun kuuluu? Itse viettänyt viikonloppua vain kotoisissa maisemissa. Kohtahan on joulu, vuosi taas mennyt niin nopeasti. Kuka katsoo linnan juhlia? Mulla ainakin nousi käsi, alusta loppuunhan ne on joka vuosi katsottava itsenäisyyspäivänä. Mä oonkin harvinainen yksilö, en koskaan nimittäin ole katsonut tuntematonta sotilasta. Kaikki muut, mutta en sitä.

En voi olla ainut jota väsyttää joka aamu, valehtelematta hirveen vaikeeta nousta sängystä, kun tietää, että ulkona on vain märkää, pimeää ja kylmä. Ois ihanaa jos olisi semmosia pieniä pakkasia, lunta, mutta ei kuitenkaan polviin asti, vaan sopivasti. Semmonen ois nimittäin ihan täydellinen keli talvella, mutta ei täällä sataa ensin lunta ja näyttää siltä, että ”jes talvi”.. Mutta aamulla loskaa ja kaikki valkoinen lumi poissa..

Viikonloppu alkaa taas olla paketissa, ja huomenna starttaa viikon paras päivä , Maanantai. Hah, no ei vaan masentavin päivä viikosta, taas kokonainen viikko edessä. No, mutta iloisempia aiheitakin löytyy. Joulu on kohta ! Tosi ihanaa koristella kotia tonttuihin,   jouluvaloihin ja mikä parasta kun joulukuusi olohuoneessa. Heti joulun perään uusi vuosi !

Hyvää itsenäisyyspäivää kaikille !

itsenäisyyspäivän kuvia 004itsenäisyyspäivän kuvia 001