Vuosipäivä

 Heippa !

Tähän aikaan viime vuonna luin biologian kokeeseen, ja epätoivoisesti yritin keksiä tekemistä, nopeastippa sitä tulikin. Lähdin tsekkailemaan blogeja, eri ihmisten kirjoittamia ajatuksia ja kirjoituksia. Inspiraatio iski ja päätin perustaa oman blogin ! Ja tässä sitä nyt ollaan.  Luulin, että innostus bloggaamisesta hiipuisi muutamassa päivässä, mutta täällä sitä vaan ahkerasti päivitellään. Mietin alussa uskallanko, haluanko ja osaanko kirjoittaa elämästäni ja kertoa siitä muille ihmisille. Olen ylpeä siitä, että lukioita on riittänyt ja innostus ei ole hiipunut.

Ihan ensimmäisiä kuvia joita otin oli kännykällä tai kannettavani kameralla. Jouluna paketin avattua riemulla ei rajaa, ensimmäinen järjestelmäkamera.. Heti kokeilemaan ja taidot ovat parantuneet vuosien mittaan. Ja nyt ollaan jo teettämässä joulukortteja ottamistani kuvista.

Viikon kuulumisia

Maanantai, olenko aamuvirkku? – En. 

Jaksanko nousta maanantaina sängystä? –  En

Maanantai. Viikon turhauttavin päivä, kokonainen viikko edessä eikä jaksais millään keskittyä.

Tiistaina ei tapahtunut mitään, satoi vaan lunta, täällä tiet ja maat ovat ihan lumen peitossa, ei siinä mitään, mutta pahinta tässä on se, että pyörällä kouluun ja kotiin lumisateessa? Ei minun lempi juttuja.. Lumi tuiskuttaa suoraan päin lärviä, kaikki kaulahuivit, takin huppu. Märkiä ! Housut ja kengät. Märkiä !

Tuska alkaa helpottaa, ollaanhan jo puolessavälissä viikkoa ! Viikonloppu lähestyy !

*******************

 Vuosi sitten julkaisin ensimmäisen postauksen, ja odotin  kuka lukee blogiani. Postauksia alkoi tulla viikottain, ja tulee edelleen.  Thoughts of a Teenage Girl ” Blogi on vuoden vanha, jonka kunniaksi kävin kuvailemassa, Joulu lähestyy kovaa vauhtia joten jouluvalojakin ollaan jo laiteltu.

Ihanaa Joulun odotusta kaikille !

18.11 ♥ 00718.11 ♥ 01318.11 ♥ 00418.11 ♥ 00518.11 ♥ 003

Heippa! 

Viikko taas alkanu, masentavat marraskuun kelit alkanu vähän sateisissa merkeissä, kohta tulee lumet ja pakkaset.. Onko talvessa ees mitään hyvää? Paljonkin, laskettelua,luistelua,joulu .. Olispa jo Joulu.. Mutta sitä odotellessa, kerkee vielä tapahtua vaikka ja mitä. 

Tää postaus onkin erinlainen, en ole kuvaillut pitkään aikaan joten ei tule kuvia tännekkään.. Paitsi, että otin kännykän kameralla niin söpön kuvan,että mun on pakko laittaa se myös tähän. *naurua

Hyvää Marraskuun jatkoa ihanat ! ❤

ps. Kuvassa kisuni Iines ?

? on ikuisia

? on ikuisia