Syksyn tullen

Heippahei!

 Parin viikon tauon jälkeen kirjoituksien pariin !

DSC_1403

Kolmas koulu viikko pärähti käyntiin, ja olo ihan uupunut. Hah, no ei sentään siis ainakaan vielä. Koulu alkoikin hyvin, mutta ihan tyytyväinen lukujärjestykseen en ole. Minkälainen ihminen pitää olla, että laittaa Perjantaiksi kolmeen koulua? Haha, onnekseni tarkistin, että joululoma on meillä kaksi viikkoa siinähän kerkeää tehdä vaikka ja mitä! Mutta jos kuitenkin vielä pysyttäisi täällä syksyn puolella ainakin vähän aikaa vielä. Äsken vielä oltiin ulkona shortseilla ja topilla, käytiin uimassa ja oltiin ulkona. Siis ihan äskettäin, mutta nyt hyvä kun aamulla herää ja lähtö kouluun, niin paksua takkia vaan päälle.

Vaikka kuinka yritin itseäni suojella flunssalta,  silti se iski myös minuun. Tuntuu, että joka toinen jollain tavalla flunssainen. Pikkuhiljaa alkaa lehdet tippumaan puista, kohta on Talvi, pakkasta ja lunta. Mitäs me sitten tehään? Se jää nähtäväks ! Jotain aktiviteettia minunkin elämään, aloitin sählyn mutta sen lisäksi myös tanssin ! Siistiä päästä kokeilemaan eri harrastuksia.

Ihan mahdoton hyppeliä on tuo koira ! Masin kanssa käytiin viime viikolla radalla ja koirahan puhkuu intoa ihan hurjasti! Kenenkäs Isä on kaivanut etu että takapihan metrien syvyyteen, käsi ylös nyt ! Joo, ei tainnutkaan nousta kun vaan yks käsi, ja sekin on mun. Iskä osti traktorikaivinkoneen ja ”tasoittaa” meidän pihaa.. Mutta ei siitäkään sen enenpää. Seuraavia kuvia viimeisiltä parilta päiviltä !

DSC_1390 CSC_1427