Helposti Särkyvää

Heippa !!CSC_1382

Huomenna arki taas pärähtää käyntiin, ja viikonloppu levätty. Viikonloppua itse vietin kesämökillä. Lämmintä vettä, ja aurinkoa riitti, sillä nyt ei voi kun vain nauttia lämpimistä keleistä, kun niitä vielä on jäljellä..  Koulu alkoi Torstaina täälläkin, ja omalta osalta alkoi tosi hyvin ! Mitään ihmeellistä ei ole kerennyt tapahtua, mutta luulen, että tästä tulee loistava lukuvuosi. Viikonloppua vietin pääosin ystäväni Jaanan kanssa, ja kesämökillä ollessa. Käytiin tänään ottamassa onnistuneita valokuvia, mutta tämän kuvauksen jälkeen se kauhea juttu tapahtui, sillä minun puhelin otti vähän osumaa, ja hajosi tuhannen pirstaleiksi.. Käytiin vähän ajelemassa pyörällä, takatasku on se paikka missä se puhelin kulkee, sieltähän se tippui soralle viedessäni pyörää autotalliin.. Vähän kyllä keljutti, hyvä puhelin, mutta loppuun asti kuitenkin tällä pelillä mennään kunnes jostain uusi ilmaantuu..

Olisipa vielä lomaa jäljellä ! Vähän haikeaa, kun kesäloma loppui, mutta kai sinne Kouluun pitää joskus kuitenkin mennä, lomassa parasta oli se, että aamulla sai nukkua niin pitkään kun haluaa, ja ihan rauhassa tehdä kaikki. Kesässä kohokohtia on monia, mutta ihan ylivoimaisesti kyllä se Tallinnan reissu, ja One Direction Helsingissä !! Löytyyhän näitä muitakin, mutta siinäpä kaksi tärkeintä.. Mökkeily on kans myös ihan parasta ! Onneksi ei kuitenkaan ihan Talvessa vielä olla, vielä kerkeää siis olla Mökillä, ja uida. Paljon ! Mikä teidän kesässä on ollut parasta?

Tosi pitkään oon miettinyt, että pitäiskö aloittaa toinenkin blogi? Kyllähän tätä aihetta aina riittää vaikka mihin suuntaan, mutta tällä toisella blogilla olisi tämä yksi aihe mistä kirjoittaisin. En tietenkään kerro enempää, mutta tämmöinen olisi päälimmäinen ajatus tällä hetkellä !

Ihanaa alkavaa viikkoa kaikille ! ♥

Ihan kivastihan tuo Aurinko paistoi Maalla tänään.

DSC_1374DSC_1361

Loppusuoralla

DSC_1338Moikkamoi !

Kesäloma on mennyt ihan hurjaa vauhtia, ja ylihuomenna pitäis jaksaa herätä sinne Kouluun, en itse odota tietenkään kokeita ja raskaita viikkoja, mutta ei koulun alku mua silleen kauhistuta. Ihan tosi kiva nähdä kavereita, ja höpötellä mitä kesälomalla on tehnyt. Mutta anyway, mun kesäloma on mennyt tosi hyvin, vaikka nyt tuntuu ettei olis kerennyt tehdä vielä mitään, mutta hei ! Mähän olen tehnyt vaikka ja mitä lomalla. Uusia kokemuksia, reissailua, uusia ihmisiä, juhlia . Siisti loma alkaa olla takana päin, mut ensivuonna sitten uusiksi ! Mutta paras juttu ensikesänä tulee olemaan mopokortti ! Siistiä, ei tarvitse enää kulkea pyörällä, vaikka pyöräily on ihan kivaa kuka siitä osaa nauttia. DSC_1297Ihanaa ! Ulkona on tosi lämmin, heti kun lopetin valittamisen kylmistä säistä tuli lämmin ! Parhaillaan ulkona saattaa olla 25 astetta lämmintä ! No jes , heti kun koulut alkaa niin lämpimät kelit suvaitsevat tulla suomeen. Noh, ei se mua haittaa kannattaa nauttia lämpimästä kun sitä vielä on. Kesä alennukset kaupoissa, tein löytöjä ja nyt uutta ilmettä kouluun. Joissakin paikkakunnilla Koulut on alkanut jo tänään, mutta viimeisiä viedään jo täälläkin päin.

Tässä nopeesti kävin Mikkelissä veljeni luona yhden yön, ihan kiva pikkunen reissu loman loppuun. Unirytmi on mulla ihan sekasin, kenellä muulla vai olenko yksin tämän asian kassa? Enpä usko. Kohta siihenkin tulee muutos, kouluun ei mennä milloin herää vaan aamulla aikaisin, joka on mulle tietysti tosi vaikeeta nousta siitä lämpimästä pedistä, mutta ei tässä hirveästi ole vaihtoehtoja.

Kuvia joita olen lisännyt ovat otettu pitkin kesää !

Hyvää loppukesää kaikille !! ♥

DSC_1317

DSC_1328DSC_1041

Viikon kuulumisia

Moikka !

Viikot on hurahtanu hurjaa vauhtia, ja ensi viikolla koulu starttaa käyntiin. Mun kesälomaan on  mahtunut paljon nukkumista, myöhään ulkona olemista, uiminen jäi vähälle.. osaako kukaan kertoa syytä sille..? No tuo kylmyys ! Elokuu, ja vesi on järvessä tosi kylmää. Ainakin täällä päin siis. Tänään oli ensimmäinen kerta mun koko kesälomalla meen rannalle uimaan ja ottamaan aurinkoa, viimekesänä uitiin jo toukokuussa, ja nyt on jo elokuu.. Noh, ei se mitään oon saanut itse ajan kulumaan mm. kavereiden kanssa, lenkkeilyllä tai vaan rentoutumalla tv:n ääressä. CSC_1277

Tallinnan reissun jälkeen en hirveesti ole tehnyt paljon mitään. Tai ei ole tapahtunut mitään erikoista. Ystäväni Enni oli viime yön meillä, ja tänään käytiin uimassa päivällä ! Vesi oli toki jäätävää, mutta aurinkoa otettin se 1,5 tuntia. Ainiin ! Eilen illalla väsättiin ruuaksi pitaleipiä ! Pakko sanoa, että onnistuttiin tosi hyvin. Tässä muutamia kuvia mitä tällä viikolla olen kuvaillut !

Tää kuva on meidän lähellä olevasta rannasta !

Tää kuva on meidän lähellä olevasta rannasta !

DSC_1288