Jes ! Lukuvuosi pulkassa ja kesäloma alkaa. Mikä sen parempaa kun nauttia lämmöstä ja auringosta? Hah, itse vietän kesäloman levolla ja reissaamalla. Entäs te? Ihan näin meidän kesken olen itse odotellut kesälomaa jo tarpeeksi kauan ja vaikea uskoa, että se tuli näinkin pian ! Todistukseni keskiarvo oli 7.8 noussut siis ja siitä ylpeä ! Vedet ei vielä ole kerennyt lämmetä, mutta eiköhän nekin pikkuhiljaa.

Kesälle suunnitelmia? Kyllä ! Helsinkiin One Directionin stadioni keikka,Tallinna ja Ruotsi täältä tullaan ! Muuten kotona ja sähly harkkoja.

Mutta hei ! Tärkeintä nyt kuitenkin on kesälomassa, että saa ottaa ihan iisisti joten siis nauttikaa ja viettäkää ihana loma !

DSC_0641

Hiiren korvalla

Hah, oon tässä viimeiset  pari viikkoa vahtinut meidän koivuja, että millon niissä on pieni lehden alku.  Ja tietenkin tämä siksi, että voin vihdoin sanoa ”nyt on puut hiiren korvalla”.

Mutta hei oli mulla muutakin ! Nimittäin aikaisemmin mainitsin, että aloitan sählyn ja nyt sain senkin aikaiseksi, kolmannissa harkoissa käyty ja  voin siis ylpeänä sanoa, että parempaa harrastusta mulle ei olekkaan ! Nyt tosin sekin jäi tauolle pariks viikkoo, mutta kesä harkat alkaa sitten kesäkuussa, mutta eihän taidot parane yhtään jos ei omatoimisesti harjoittele? Siispä mulla on hyvä tilaisuus harjoitella sählyä myös kotona. Maali,pallot ja riittävästi tilaa niin kyllä onnistuu!

Shiiii, kohta kesäloma hei ! Viikko vielä niin pääsee lomalle. Ilon kautta vielä vika viikko jaksetaan ja lukuvuosi on pulkassa. Mun osalta 7 – luokka meni tosi nopeesti. Hah, voin muute tähä välii sanoo, että vuosi menee, kun tanssien jos jaksaa pitää hyvän aseenteen ! iha vinkkinä vaan uusille sesikoille ☺

Hei muuten ! Kävin tässä vähänaikaa sitten Mikkelissä. Taisin räpsiä muutamia kuvia sieltäkin joten mikäs mua estää laittamasta niitä myös tänne, mutta muuten jälleen kesäisiä kuvia.

Tsau ! Ensi kertaan

 

"Hiiren korvalla"

Hiiren korvalla

DSC_0660

Mikkelin Kirkko

Mikkelin Kirkko

Sekä melko vanha rakennus.

Sekä melko vanha rakennus.

 

Waiting for the summer ♥

Heippa !

Oonko ainut joka oottaa kesää niin, että ei malta pysyä housuissa ? Ulkona meinaa olla jo Kuopion seudulla niin lämmin, että vois luullakki, että ois kesä ! Tänään oli parhaillaan 18.7 astetta lämmintä. Mitä teki Henna? Laitto shortsit ja topin ja lähti ulos kuvailemaan ! Mitäs suunnitelmia teillä on kesäksi? Mun ois tarkotus päästä kesätöihin ja oleskelemaan paljon ulkona. Hah, no on muutakin nimittäin One directionin keikka Helsingin stadionilla !! Nojooh ei siitä sen enempää, mutta keikan jälkeen ois tosi siistiä käydä esim. serenassa (vesipuisto) tai linnanmäellä. Oon myös älyttömän kiinnostunu sählyn pelaamisesta! Ilmottauduin joukkueeseen ja nyt tulevana Maanantaina 11.5 pääsen sitä harjoittelemaan. Vähänkö siistiä!! Kannattaa kokeilla, hieno laji..

Vappu oli ja meni, mutta mun osalta se meni tosi hyvin ! Vähän piti illasta väriäkin laittaa päähän. Käytiin Amarillossa syömässä mut pakko myöntää, että ei ollu oikeen mun juttu.. vaikka hieno paikka onkin. Kuis moni teistä kahtoo sarjaa ”Pretty little liars” ? ensimmäisestä jaksosta jää jo koukkuun sillä tähän mennessä oon kattonu kaikki tuotantokaudet, mutta se siitä. Tykkään myös ja varmaan moni teistä kattoo elokuvia? Ite oon ainakin semmonen leffahirmu, että aina pakko kattoo fiilis! Asiasta toiseen. Kävin tossa lähi rannalla räpsimässä vähän kuviaMuutamia otin tänään ja muutamia toissapäivänä. Muistatteko, kun lupailin näistä meiän karvakuonoista kuvia? nyt muutama karvakuono pääsi kuvaan, mutta muutamia sitten myöhemmin ! Lopussa pari piristävää maisemakuvaa.

♥= Henna

 

Nää muuten viihtyy tosi hyvin keskenään ! Kuvassa Sulo kissa ja Masi koira. Kisu antaa koiran näykkiä ja loikkia yli eikä hievahdakkaan !

Nää muuten viihtyy tosi hyvin keskenään ! Kuvassa Sulo kissa ja Masi koira. Kisu antaa koiran näykkiä ja loikkia yli eikä hievahdakkaan !

DSC_0597
DSC_0626
DSC_0616

 DSC_0608