Voitto kotiin

Moikka !

Jos oot ollu tarkkana niin saatatkin jo tietää, että Mikkelin Jukurit vei voiton !

Mikkelin Jukurit voittivat Suomen mestis mestaruuden mikä on mun mielestä tosi hieno juttu, koska oma velihän se siellä pelaa. Huhhuh jääkiekko peliä pelttiin 4 erää, koska voittaja ei meninannu sitten mitenkää ratketa. Lopulta peli päättyi 1-0.

Jukurit – KK

Hienosti pelasi myös tämä KK ei voi muuta kun kehua,mutta erityisen ylpeä saan olla veljestäni. Numerolla 28 Hiltunen.

hah, ei tämä tähä jääny vaan kuvia tottakai räpsin noin. 250 kappaletta,mutta kaksi parasta tähän laitan.

Oli aika mahtava voitto vaikka loppu jäikin aika jännäks, mutta siitä selvittiin ja yks maali tuli. Juhlat pääs alkamaan joukkueellakin. Ei voi muuta sanoa kun hienosti pelattu koko joukkue !! Wau, se pokaali oli tosissaan iso jota kaikki pääs joukkueesta tuulettamaan. Onneks voittivat kotiyleisön edessä. Siistiä voittaa mieluummin kotikentällä kun vieraskentällä mitä luulet ? Hieno juttu !!

Jotta ei vaan nyt jääkiekko hömpötykses jää niin taas  kerran mun on vaa pakko sanoo, että oon jääny koukkuun valokuvaamiseen. Ihan tylsiä nää viikonloput jos eioo mitään tekemistä niin kamera käteen ja kuvaamaan ! Kannattaa kokeilla ja kattoo sitten kuvia niin saatat yllättyä.. Selailin tässä mun vanhoja kuvia niin laitan nyt muutamia parhaita tänne jääkiekko kuvien lisäksi..

Viettäkää ihana viikonloppu ja hauskaa tulevaa viikkoa !

Numerolla 28 veljeni huippu suoritus !

Numerolla 28 veljeni

Tämän oli kyllä ansainnut !

Sanotaanko näin vaikka että loppukevennys kuvia !  Tässä yks parhaista Jouluna otetuista..

Sanotaanko näin vaikka että loppukevennys kuvia !
Tässä yks parhaista Jouluna otetuista..

Huippu suoritus uuden vuoden kuva !

Huippu suoritus uuden vuoden kuva !

Glad Påsk ♥

Hyvää pääsiäistä kaikille !

On taas kulunut viikkoja edellisistä kuvista. Kävin ottamassa siis uusia pääsiäiseen liittyen. Blogini ylitti katsojarajan. Iso kiitos siitä teille !

Mitäs vielä, kun ulkona vähän lämpeisi niin lumet alkas pikkuhiljaa jo sulaa. Ois pitkästaaikaa päästä rannalle pötköttää, mutta ei taida nyt tulevana kesällä onnistua. Kesätöitä yritän etsiä, mutta katsotaan nyt jos jonnekkin pääsisis. Mietin, että pitäsköhän aloittaa uusi harrastus. Sulkapallo ois semmonen juttu mitä osaan ehkä parhaiten muut lajit ei niinkään edes kiinnosta. Kuopiosta yritän etsiä jos olis joku ryhmä tai ihan oma valmentaja.

Kouluakaan ei ole enää paljon jäljellä. KOhta on kesäloma ja 7 luokka käyty. Valinnaisaineet saatiin tietää enkä ole täysin tyytyväinen, mutta kai ne nyt välttää. Pitkäksi eli 8 ja 9 kestäväksi kotitalous ja musiikki. Lyhyeksi eli vai 8 luokan kestävä kuvis.

Mutta jos nyt vaikka niitä kuvia joita kävin ottamassa. Mielestäni onnistui ja tuli hienoja kuvia.

Hauskaa pääsiäistä ja viettäkää kiva sunnuntai ! ♥


hennan kuvat ♥ 154

Pääsiäiseen liittyen. Höyhenet nätisti kelluu.

 

Ihan söpö noitakin tuli löydettyä.

Ihan söpö noitakin tuli löydettyä.

Tässä vielä tämmöinen kiva kukka kuva

Tässä vielä tämmöinen kiva kukka kuva